Lay-outs2018-03-31T10:36:46+00:00

Exact Online Lay-outs

Afhankelijk van uw abonnement maakt u binnen Exact Online gebruik van diverse lay-outs voor het afdrukken of per e-mail versturen van documenten. Vaak is het zelf aanmaken van een Exact Online lay-out ingewikkelder dan u wellicht vooraf denkt. Daarnaast kunnen onze consultants vanuit professioneel oogpunt uw lay-out opbouwen en u vooraf advies geven over de indeling van het document. Het is uiteraard van belang dat deze documenten, die uw klanten of leveranciers ontvangen, er professioneel uitzien.

De volgende lay-outs zijn o.a. binnen Exact Online aan te maken:

  • Factuur
  • Pakbon
  • Betalingsherinneringen
  • Offerte

Wij maken deze lay-outs naar uw wensen en huisstijl aan voor een vast tarief per stuk. Wanneer de lay-outs klaar zijn ontvangt u deze per e-mail met instructie hoe deze in te lezen. U kunt de lay-outs controleren en, indien gewenst, nog wijzigingen doorgeven. Bij het maken van lay-outs is één kosteloze revisieronde standaard inbegrepen.

Aanleverspecificaties en benodigde documenten
Wanneer u uw Exact Online lay-outs door een van onze consultants wenst aan te laten maken hebben wij een aantal documenten, specificaties en informatie van u nodig om uw lay-out(s) te kunnen maken. Denk hierbij aan een voorbeeld met de te koppelen velden, uw bedrijfslogo, het gewenste lettertype en uw briefpapier.

Bekijk alle benodigde informatie voor het aanmaken van lay-outs.

Opdrachtaanvraag lay-outs