Icon - Ervaring     Ervaring

Onze consultants hebben een jarenlange ervaring met administratieve bedrijfsprocessen en de implementatie van (Exact) software pakketten. Hierdoor kunnen wij uw bedrijfsprocessen snel doorgronden en u adviseren over een voor uw organisatie optimale inrichting van Exact Online.

Naast het verrichten van consultancy hebben wij ook ruime ervaring met het geven van (klassikale) trainingen in Exact Online. Voor Exact verzorgen wij zowel Basis trainingen als trainingen in bijvoorbeeld Exact Online Handel of Uren & Facturen.
Afhankelijk van uw abonnement maakt u binnen Exact Online gebruik van lay-outs voor het afdrukken of mailen van documenten. U kunt hierbij denken aan lay-outs voor facturen, pakbonnen of bijvoorbeeld betalingsherinneringen. Wij maken deze documenten naar uw wensen en huisstijl tegen een vast tarief.
Naast implementatie begeleiding en het maken van lay-outs kunnen de consultants van Auxil u ook begeleiden bij bijvoorbeeld het importeren/exporteren van gegevens of het maken van koppelingen met andere systemen.

Neem contact op voor advies of het inplannen van een consultant.