Wij vinden het leuk om u een kijkje in de keuken te geven van onze consultants. Deze week vertelt Team Lead Consultant Bram Reemers hoe zijn week eruit zal zien.

Stel je eens voor..

Ik ben Bram Reemers. Inmiddels ben ik ruim 3 jaar werkzaam bij Auxil Consultants. Sinds een jaar in de rol van Team Lead. In deze rol ga ik nog altijd op consult bij klanten (wat ik ook erg leuk vind). Daarnaast ben ik ook met andere zaken bezig. Zo is het altijd een uitdaging om te zorgen dat de capaciteit in onze planning aansluit bij de vraag van klanten. We zijn hierin dan ook altijd op zoek naar weer nieuw talent om in te zetten als consultant.

Wat vind je leuk aan het werk wat je doet?

Erg leuk in het werk vind ik de grote afwisseling. De ene dag zit ik op consult bij een bedrijf welke zeer speciaal beton maakt en de volgende dag zit ik bij één van Nederlands top couturiers. Kortom veel verschillende werelden, maar allemaal erg leuk. In die 3 jaar heb ik dan ook veel verschillende bedrijven gezien(+/- 200), met allemaal hun eigen gewoontes en culturen. Je ziet zo ook steeds meer internationale bedrijven die zich vestigen in Nederland. Zo ben ik ook eens bij een Chinees bedrijf geweest waar je in eerste instantie met een taal- en cultuurbarrière te maken hebt. Toch is het daarna erg leuk om wat te praten met echte Chinese thee en snoepjes uit China. Een contrast vormt een keer een klant in een Brabants bos. Aangezien het erg warm was zijn we met onze laptop op de veranda gaan zitten waar we heerlijk van het briesje konden genieten. Dit toont ook wel de flexibiliteit van Exact Online aan. Zolang je maar internet hebt kun je aan de slag!

Wat doe je in je vrije tijd?

Naast het werken bij Auxil Consultants ben ik vaak op het voetbalveld te vinden, waar ik graag een balletje trap. Heerlijk om even in de buitenlucht te zijn. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om lekker te koken en lekker te eten. In beide hobby’s wil ik altijd het beste uit mijzelf halen. Misschien af en toe tot perfectionisme aan toe. Ik denk dat dit tot een bepaald niveau zeker goed is en ook nagestreefd moet worden in het dagelijks leven met de inrichting van Exact Online.

 

Mijn werkweek

Consultant Bram beschrijft hoe zijn werkweek eruit ziet.


Maandag
Ik start de week met een bezoek aan een klant in Woerden. Samen met mijn collega Mark ga ik naar deze klant toe. Zo kunnen wij weer van elkaar leren en elkaars goede punten overnemen.

Dinsdag
Ik ga onderzoek doen bij een groothandel in beauty producten, om daar verschillende administraties bij elkaar te gaan voegen. We komen regelmatig bij klanten op consult om te kijken of de huidige processen nog juist zijn.
 

Woensdag
Vandaag zit ik het grootste deel van de dag intern, t.b.v. interne administratie en verdieping. 's Middags heb ik een afspraak bij een potentiële klant.

Donderdag
Donderdag ga ik een dag op consult in Breda. Ik ga naar een klant toe die lampen produceert. Deze klant maakt al gebruik van Exact Online, maar wil nu gaan kijken hoe zij de productiemodule van Exact Online optimaal kunnen gebruiken.

Vrijdag
Vaak zijn we met de consultants op kantoor. Het is goed om elkaar toch eens in de week te spreken. Wij hebben ook op regelmatige basis een consultants meeting. Vaak sluiten we de vrijdag af met een potje poolbiljart of tafelvoetbal.