Vanaf 11 augustus 2016 staat onze DYMO Labelwriter Koppeling in het App Center van Exact. Na een uitgebreide review door Exact Online is onze App gecertificieerd en in het app center geplaatst.

DYMO LabelWriter Koppeling

Met de DYMO LabelWriter Koppeling kunt u met gegevens uit uw Exact Online administratie etiketten(labels) printen op een DYMO LabelWriter printer.

De DYMO LabelWriter kopppeling App is beschikbaar in verschillende modules. Met de standaard module (CRM) kunt u relatie etiketten afdrukken. Hiernaast zijn er onder meer modules beschikbaar voor het afdrukken van etiketten met gegevens van:
– Verkooporders
– Bestellingen (Inkooporders)
– Artikelen
– Magazijnlocaties
– Leveringen (in pilot)
– Ontvangsten (in ontwikkeling)

U kunt al etiketten printen vanuit Exact Online vanaf € 9,95 per maand. De DYMO LabelWriter kopppeling App kunt u 30-dagen gratis uit proberen.

Ga nu naar Auxil App Portal om u aan te melden of lees meer info Auxil DYMO Labelwriter Koppeling/

Exact App Center

Het Exact App Center is te vergelijken met de App Store van Apple, maar dan voor bedrijven. In het Exact App Center is een overzicht te vinden van alle apps die gekoppeld kunnen worden aan Exact Online. Inmiddels bevat het App Center al meer dan 325 apps. Exact Online groeit hard en Exact heeft zich ten doel gesteld om wereldwijd door te groeien tot de top drie in Cloud Software, waarbij het App Center een sleutelrol gaat spelen.

Over Exact

Daadkrachtige business software, dat is wat Exact maakt. Voor meer dan 200.000 organisaties wereldwijd. Voor ondernemende doeners die hun dromen nog dezelfde dag in daden willen vertalen. Exact heeft diezelfde mentaliteit. Dertig jaar geleden startten zes studenten een bedrijf in een garage, nu zijn we een internationale onderneming met 1.550 collega’s in 15 landen met een omzet van €188 miljoen in 2014. Dankzij Exact kunnen bedrijven snel reageren op veranderingen in de markt en kansen grijpen wanneer ze zich voordoen. De business software van Exact zorgt ervoor dat klanten zich kunnen richten op het volgende doel, de volgende uitdaging.

Over Auxil

Auxil ontwikkelt apps en apps op maat voor Exact Online en levert consultancy diensten op afstand en op lokatie voor alle Exact Online abonnementen door heel Nederland. Ga voor meer informatie naar www.auxil.nl.