Cases Apps op maat

De apps op maat lopen zeer uiteen en zijn klant specifiek. Elke app wordt aangepast naar de wensen en behoeften van onze klanten. Om u een inzicht te geven van onze mogelijkheden, hebben wij voor u enkele cases opgesteld.

Cases

  • CMDM App
    De Central Master Data Management app voor Exact Online biedt u een centraal beheer van uw stamgegevens. Het gaat hierbij om de synchronisatie van een hoofdadministratie naar andere administraties. Wijzigingen in uw hoofdadministratie worden met behulp van deze app automatisch doorgezet naar uw andere administraties. U kunt hierbij denken aan: relaties, grootboekrekeningen, artikelen etc.
  • Centraal Projectmanagement App
    Een projectorganisatie heeft meerdere werkmaatschappijen waarbij medewerkers voor verschillende werkmaatschappijen werken voor klanten en op projecten van de werkmaatschappijen. Medewerkers krijgen te maken met problemen tijdens hun uren invoer. Een medewerker die voor meerdere werkmaatschappijen werkzaam is, moet namelijk zijn uren invoeren per B.V. (= administratie). Dit levert veel extra handelingen op en leidt tot versnipperde planningen, incomplete overzichten met betrekking tot facturabilititeit van medewerkers. Daarnaast vindt er ook géén automatische verrekening van deze inhuur tussen de B.V. ’s plaats, zodat de omzet in de ene B.V. geboekt wordt en de kosten van de medewerker in een andere werkmaatschappij.

    Met onze oplossing Centraal Projectmanagement kunnen medewerkers van verschillende B.V. ’s allemaal in één centrale administratie hun uren invoeren. Vanuit deze centrale administratie is er dan ook inzicht in de planning en beschikbaarheid van alle medewerkers. Facturen worden centraal verzonden en op de achtergrond vindt er automatisch een verrekening van kosten en opbrengsten tussen de verschillende B.V. ’s  plaats. Financiële transacties worden vanuit de Centrale administratie naar de juiste administratie doorgeboekt.

Contact aanvraag